Payroll

Dit hield dezelfde regeling, maar gezorgd voor een ‘opt out’ (Art.2) voor leden die niet wensen aan te melden. Agentschappen waren een steeds diepgewortelde deel van de arbeidsmarkt. De Verenigde Staten niet aan te melden bij de verdragen. De laatste verdrag, de particuliere bureaus voor arbeidsbemiddeling Verdrag 1997 (No.181) neemt een veel zachtere houding en roept alleen maar voor de regelgeving. In de meeste landen zijn agentschappen opgesteld, bijvoorbeeld in het Verenigd Koninkrijk onder de Employment Agencies Act 1973, of in Duitsland onder de Arbeitnehmerüberlassungsgesetz (Employee Het inhuren van wet van 1972). Een van de oudste verwijzingen naar een openbaar payroll was in 1650, toen Henry Robinson een ‘Bureau voor Adressen en Encounters “dat werkgevers zou koppelen aan werknemers voorgesteld.  De Britse parlement verwierp het voorstel, maar hij opende een dergelijk bedrijf , hoewel het was van korte duur. Sinds het begin van de twintigste eeuw, elk ontwikkeld land heeft een openbaar payroll bureau als een manier om de werkloosheid te bestrijden en te helpen mensen aan het werk. In het Verenigd Koninkrijk het eerste bureau begon in Londen, door middel van de Arbeid Bureau (Londen) Act 1902, en vervolgens landelijk door de liberale regering door middel van de Arbeid Exchanges Act 1909. De huidige openbare aanbieder van zoeken naar een baan hulp wordt genoemd Jobcentre plus.

This entry was posted on Tuesday, May 1st, 2012 at 11:46 am and is filed under Berichten. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.